Znajdź produkt
Oferty pracy
Pilnie zatrudnimy osoby na stanowiska:
1. Pracownik działu handlowego
Obowiązki
- Poszukiwanie nowych klientów
- Rozwój nowych produktów (wędliny, sushi)
- Negocjowanie warunków i podpisywanie umów handlowych
- Raportowanie bieżącej aktywności handlowej
- Analiza efektywności zrealizowanych celów i zadań
Wymagania
- Minimum dwuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku
- Mile widziane doświadczenie w branży spożywczej (mięsnej, drobiarskiej, rybnej)
- Umiejętność działania pod presją czasu, odporność na stres, asertywność
- Umiejętności analityczne
- Silna motywacja do osiągania założonych celów
Oferujemy
- Możliwość rozwoju zawodowego i realizacji własnej inicjatywy
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Możliwość poszerzania doświadczenia we współpracy z zespołem specjalistów i ekspertów, zapewniającego gwarancję zawodowego i osobistego rozwoju
2. Specjalista ds. wędzenia
Obowiązki
- Nadzór nad procesem technologicznym wędzenia ryb w komorach wędzarniczych
Wymagania
- Praktyczna wiedza i znajomość zagadnień z zakresu obróbki technologicznej
- Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
- Samodzielność i odpowiedzialność
- Dobra organizacja pracy
3. Technolog produkcji żywności na stanowisko pracownika kontroli jakości
Wymagania
- Znajomość systemów jakości ( HCCP , IFS I BRC)
- Doświadczenie na podobnym stanowisku w sektorze spożywczym
- Wykształcenie kierunkowe
- Motywacja do pracy
- Umiejętność pracy w zespole
Oferujemy
- Umowę o pracę
- Samodzielną , odpowiedzialną i pełna wyzwań pracę w zespole
- Satysfakcjonujące wynagrodzenie
- Szansę rozwoju zawodowego
4. Magazynier produkcyjny
Wymagania
- Minimum średnie wykształcenie
- Książeczka ds. sanitarno-epidemiologicznych
- Umiejętność obsługi komputera
Oferujemy
- Umowę o pracę
- Satysfakcjonujące wynagrodzenie
5. Kierownik zmiany
Wymagania
- mile widziane wykształcenie wyższe (zarządzanie i inżynieria produkcji, technologia żywności, zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym)
- znajomość systemu HACCP i innych
- umiejętność planowania produkcji, optymalizacja kosztów produkcyjnych, zarządzania zespołem ludzi, utrzymywanie dyscypliny i organizacji pracy, pracy pod presja czasu, podejmowaniem decyzji w sprawie surowców wrażliwych
- mile widziane doświadczenie w branży spożywczej (mięsnej, drobiarskiej, rybnej)
- odporność na stres, asertywność
Obowiązki
- nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesu produkcyjnego i technologicznego z uwzględnieniem systemów zarządzania jakością
- kierowanie, koordynacja zadań produkcyjnych pod względem ilości, terminowości i jakości
- udział w doskonaleniu procesu technologicznego
- współpraca z pozostałymi działami w firmie
- rozwiązywanie bieżących problemów produkcyjnych
Oferujemy
- możliwość rozwoju zawodowego i realizacji własnej inicjatywy
- wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności
- zatrudnienie w opraciu o umowę o pracę
- premiowany system wynagrodzenia
6. Pracownik utrzymania ruchu - mechanik
Wymagania
- wykształcenie zawodowe lub średnie kierunkowe
- dyspozycyjność, staranność, rzetelność
- doświadczenie na podobnym stanowiku w zakresie mechaniki maszyn i urządzeń
Obowiązki
- konserwacja i modernizacja urządzeń produkcyjnych
- zapewnienie prawidłowości funkcjonowania linii produkcyjnych
- bieżące naprawy maszyn, usuwanie awarii
Oferujemy
- wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności
- zatrudnienie w opraciu o umowę o pracę
- premiowany system wynagrodzenia
7. Pracownik utrzymania ruchu - elektryk
Wymagania
- uprawnienia eksploatacyjne SEP do 1kV
- dyspozycyjność, staranność, rzetelność
- doświadczenie na podobnym stanowiku
Obowiązki
- konserwacja urządzeń i instalacji elektrycznej
- montaż nowych urządzeń
- usuwanie awarii
Oferujemy
- wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności
- zatrudnienie w opraciu o umowę o pracę
- premiowany system wynagrodzenia
8. Fileciarz ryb/przetwórca ryb
Wymagania
- książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
- wykształcenie zawodowe mile widziane (przemysł spożywczy lub pokrewne)
- doświadczenie w pracy manualnej z nożem
- mile widziane osoby , które pracowały wcześniej w branży przetwórstwa rybnego bądź przy rozbiorze mięsa
- chęć do pracy, dyspozycyjność, dokładność
Oferujemy
- możliwość rozwoju zawodowego i zdobycia doświadczenia
- możliwość zdobywania doświadczenia zawodowego
- zatrudnienie w opraciu o umowę o pracę na pełny etat
- możliwość awansu na stanowiska szczebla wyższego
- premiowany system wynagrodzenia
9. Specjalista ds. opakowań
Wymagania
- wykształcenie wyższe
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
- znajomość pakietu Office (programów do projektowania - mile widziane)
- dobre umiejętności komunikacyjne
- zmysł estetyczny
Obowiązki
- prowadzenie projektów i zatwierdzanie wzorów etykiet i wzorów opakowań
- współpraca z dostawcami opakowań
- określenie specyfikacji materiałowych, tworzenie, aktualizacja i poprawianie standardów opakowań
- zamawianie opakowań do produkcji
Oferujemy
- możliwość rozwoju zawodowego
- możliwość zdobywania doświadczenia zawodowego
- zatrudnienie w opraciu o umowę o pracę na pełny etat
Prosimy o składanie ofert na adres: e.jakubczyk@sona.pl lub kontakt telefoniczny (0-34) 366 15 63.