Lp. |
Nazwa asortymentu |
Nazwa łacińska |
Sposób pakowania |
1 |
Amur wędzony n/g kawałki |
Ctenopharyngoden Idella |
3 kg |
2 |
Belona wędzona n/g patr. z/gł. |
Belone Belone |
5 kg |
3 |
Brzuszki z łososia norweskiego wędzone n/g 1-3 |
Salmo Salar |
3 kg |
4 |
Brzuszki z łososia norweskiego wędzone n/g 2+ |
Salmo Salar |
3 kg |
5 |
Brzuszki z łososia norweskiego wędzone n/z 1-3 |
Salmo Salar |
3 kg |
6 |
Dorada wędzona patr. z/gł. |
Sparus Aurata |
3 kg |
7 |
Czarniak wędzony n/g patroszony b/gł. |
Pollachius Virens |
3 kg |
8 |
Czarniak wędzony n/g tusze b/u |
Pollachius Virens |
3 kg |
9 |
Czarniak wędzony n/g kawałki |
Pollachius Virens |
3 kg |
10 |
Dorsz bałtycki wędzony n/g b/gł |
Gadus morhua calarias |
3 kg |
11 |
Dorsz bałtycki wędzony n/g tusze b/u |
Gadus morhua calarias |
3 kg |
12 |
Filet śledziowy wędzony |
Clupea Harengus |
3 kg |
13 |
Filet śledziowy wędzony n/z |
Clupea Harengus |
3 kg |
14 |
Filet z makreli wędzony z pieprzem |
Scomber Scombrus |
2 kg |
15 |
Filet z makreli wędzony z ziołami prowansalskimi |
Scomber Scombrus |
2 kg |
16 |
Filet z ryby maślanej wędzony n/z kawałki |
Lepidocybium Flavobrunneum |
3 kg |
17 |
Filet z pstrąga z/s barw. wędzony |
Oncorhynchus Mykiss |
3 kg |
18 |
Filet z pstrąga z/s barw. wędzony n/z |
Oncorhynchus Mykiss |
3 kg |
19 |
Filet z tołpygi wędzony n/g |
Hypophthalm Molitrix |
3 kg |
20 |
Flądra wędzona n/g patr.z/gł. |
Platichthys Flesus |
3 kg |
21 |
Flądra wędzona n/g tusze |
Platichthys Flesus |
3 kg |
22 |
Grenadier wędzony n/g tusze |
Coryphaenoides Rupestris |
3 kg |
23 |
Halibut wędzony n/g kawałki 1-2 |
Hippoglossus Hippoglossus |
3 kg |
24 |
Halibut wędzony n/g kawałki 2-3 PREMIUM |
Hippoglossus Hippoglossus |
3 kg |
25 |
Halibut wędzony n/g części ogonowe |
Hippoglossus Hippoglossus |
3 kg |
26 |
Jesiotr wędzony n/g kawałki |
Acipenser Sturio |
3 kg |
27 |
Jesiotr wędzony n/g patr.z gł. |
Acipenser Sturio |
3 kg |
28 |
Karmazyn wędzony n/g tusze rubio |
Sebastes Spp. |
3 kg |
29 |
Karmazyn wędzony n/g tusze |
Sebastes Spp. |
3 kg |
30 |
Karp wędzony n/g płat "Po Litewsku" |
Cyprinus Carpio |
3 kg |
31 |
Karp wędzony n/g kawałki |
Cyprinus Carpio |
3 kg |
32 |
Labraks wędzony patr. z/gł. |
Dicentrarchus labrax |
3 kg |
33 |
Leszcz wędzony n/g tusze |
Abramis Brama |
3 kg |
34 |
Makrela a'la łosoś - płaty wędzone n/z |
Scomber Scombrus |
3 kg |
35 |
Makrela wędzona n/g tusze |
Scomber Scombrus |
4/6 kg |
36 |
Makrela wędzona n/g W patrosz. z gł. |
Scomber Scombrus |
4 kg |
37 |
Makrela wędzona n/g W tusze |
Scomber Scombrus |
4/6 kg |
38 |
Makrela wędzona n/g WW tusze |
Scomber Scombrus |
4/6 kg |
39 |
Makrela wędzona n/z WW tusze |
Scomber Scombrus |
4 kg |
40 |
Makrela wędzona n/g WW patr. z gł. |
Scomber Scombrus |
4/6 kg |
41 |
Makrela wędzona n/g PREMIUM tusze |
Scomber Scombrus |
3 kg |
42 |
Makrela wędzona n/g PREMIUM patr. z gł. |
Scomber Scombrus |
3 kg |
43 |
Miętus królewski wędzony n/g tusze |
Genypterus Capensis |
3 kg |
44 |
Mintaj wędzony n/g tusze |
Theragra Chalcogramma |
3 kg |
45 |
Nototenia wędzona n/g tusze |
Notothenia Squamifrons |
3 kg |
46 |
Ostrobok wędzony n/g tusze b/u |
Trachurus Trachurus |
3 kg |
47 |
Panga wędzona n/g tusze |
Pangasius hypophthalmus |
3 kg |
48 |
Pikling |
Clupea Harengus |
3 kg |
49 |
Śledź patroszony wędzony n/g z gł. |
Clupea Harengus |
3 kg |
50 |
Płaty z makreli a'la pizza z warzywami |
Scomber Scombrus |
2 kg |
51 |
Płaty z makreli a'la pizza z łososiem i warzywami |
Scomber Scombrus |
2 kg |
52 |
Płaty z makreli wędzone n/g |
Scomber Scombrus |
3 kg |
53 |
Polędwica bosmańska |
Theragra Chalcogramma |
3 kg |
54 |
Polędwica z tuńczyka wędzona n/z |
Thunncs albacares |
bst |
55 |
Polędwica z tuńczyka wędzona n/z PREMIUM |
Thunncs albacares |
bst |
56 |
Pstrąg wędzony n/g patr. b/gł. |
Oncorhynchus Mykiss |
3 kg |
57 |
Pstrąg wędzony n/g patr. z/gł. |
Oncorhynchus Mykiss |
3 kg |
58 |
Rolada z makreli wędzona n/g |
Scomber Scombrus |
3 kg |
59 |
Ryba maślana wędzona tusze |
Stromateus Brasiliencis |
3 kg |
60 |
Sajra wędzona n/g patr. z gł. |
Cololabis Saira |
3 kg |
61 |
Sardynella wędzona tusze |
Sardinella Aurita |
3 kg |
62 |
Sardynka wędzona tusze |
Sardina Pilchardus |
3 kg |
63 |
Sieja wędzona polska |
Coregonus Lavaretus |
3 kg |
64 |
Sieja wędzona n/g kawałki |
Coregonus Lavaretus |
3 kg |
65 |
Sieja wędzona n/g tusze |
Coregonus Lavaretus |
3 kg |
66 |
Sielawa wędzona n/g patr. z gł. |
Coregonus Albula |
3 kg |
67 |
Sielawa mazurska wędzona n/g patr. z gł. PREMIUM |
Coregonus Albula |
3 kg |
68 |
Srebrzyk wędzony n/g tusze |
Argentina Silus |
5 kg |
69 |
Sum afrykański wędzony n/g kawałki |
Clarias Gariepinus |
3 kg |
70 |
Sum europejski wędzony n/g kawałki |
Silurus Glanis |
3 kg |
71 |
Sum europejski wędzony patr. z gł. |
Silurus Glanis |
bst |
72 |
Szprot wędzony |
Sprattus Sprattus |
5 kg |
73 |
Tołpyga wędzona n/g kawałki |
Hypophthalmichthys Molitrix |
3 kg |
74 |
Trewal wędzony tusze |
Seriorella Porosa |
3 kg |
75 |
Tusza śledziowa wędzona n/g |
Clupea Harengus |
3 kg |
76 |
Węgorz polski wędzony patr. z/gł. |
Anguilla Anguilla |
bst |
77 |
Węgorz wędzony patr. z/gł. 600-800 |
Anguilla Anguilla |
bst |
78 |
Węgorz wędzony patr. z/gł. PREMIUM |
Anguilla Anguilla |
bst |