Lp. |
Nazwa asortymentu |
Nazwa łacińska |
Sposób pakowania |
1 |
Halibut fil.wędzony n/z plastry 200g |
Hippoglossus Hippoglossus |
15 szt |
2 |
Halibut fil.wędzony n/z plastry 500g |
Hippoglossus Hippoglossus |
6 szt |
3 |
Halibut fil.wędzony sałatkowy 1 kg |
Hippoglossus Hippoglossus |
5 kg |
4 |
Filet śledziowy wędzony n/z |
Clupea Harengus |
5 kg |
5 |
Filet z makreli wędzony |
Scomber Scombrus |
5 kg |
6 |
Filet z makreli wędzony z pieprzem |
Scomber Scombrus |
2 kg |
7 |
Filet z makreli wędzony z ziołami |
Scomber Scombrus |
2 kg |
8 |
Filet z pstrąga b/s wędzony n/g |
Oncorhynchus Mykiss |
5 kg |
9 |
Filet z ryby maślanej wędzony n/z kawałki |
Lepidocybium Flavobrunneum |
5 kg |
10 |
Makrela a`la łosoś |
Scomber Scombrus |
5 kg |
11 |
Makrela wędzona n/g patrosz. z gł. |
Scomber Scombrus |
5 kg |
12 |
Makrela wędzona n/g W1 patrosz. z gł. |
Scomber Scombrus |
5 kg |
13 |
Makrela wędzona W1 tusze |
Scomber Scombrus |
5 kg |
14 |
Makrela wędzona W1 tusze (2 kg w kart) |
Scomber Scombrus |
2 kg |
15 |
Pstrąg wędzony patr. z/gł. |
Oncorhynchus Mykiss |
5 kg |
16 |
Pstrąg wędzony patr. z/gł. (2 kg w kart) |
Oncorhynchus Mykiss |
2 kg |
17 |
Sieja wędzona kawałki |
Coregonus Lavaretus |
5 kg |
18 |
Trewal wędzony tusze |
Seriorella Porosa |
5 kg |
19 |
Tusza śledziowa wędzona |
Clupea Harengus |
5 kg |
20 |
Węgorz wedzony n/g patr. b/gł. |
Anguilla Anguilla |
bst |
21 |
Węgorz polski wedzony n/g patr. z gł. |
Anguilla Anguilla |
bst |
22 |
Węgorz wędzony n/g patr. z gł. 600-800 |
Anguilla Anguilla |
bst |
23 |
Łosoś bałtycki.fil. wędzony pl. 50g |
Salmo Salar |
80 szt |
24 |
Łosoś bałtycki.fil. wędzony pl.100g |
Salmo Salar |
80 szt |
25 |
Łosoś bałtycki fil. wędzony pl.200g |
Salmo Salar |
15 szt |
26 |
Łosoś bałtycki fil. wędzony pl.500g |
Salmo Salar |
6 szt |
27 |
Łosoś bałtycki fil.wędzony n/z plastry 900+ |
Salmo Salar |
5 szt |